На официалния сайт на Левски се появи декларация в защита на наставника на тима Петър Хубчев. Тя е от ръководните фактори на "Герена", а ето и какво пише в нея:

На вниманието на синята общественост

Д Е К Л А Р А Ц И Я
от членовете на Управителния и Надзорния съвет на
ПФК „ЛЕВСКИ“ АД

Във връзка с появилите се съмнения, коментари и твърдения в електронни и печатни издания, както и такива в социалните мрежи, обсъждащи предстояща смяна на старши треньора г-н Петър Хубчев и неговия екип, ръководството на ПФК „Левски“ АД, заявява следното:

В нито един момент от назначаването на г-н Хубчев за старши треньор на отбора, не е обсъждана неговата смяна. Дългосрочната програма за развитие на клуба и целите поставени пред отбора, не включват предприемане на такива действия при колебливи игри и незадоволителни резултати. Вярваме, че на всеки треньор трябва да се даде нужното време и спокойствие, за да работи и да покаже възможностите си.

Ilian Telkedzhiev / LAP.bg
15 снимки

Ръководството на ПФК „Левски“ АД декларира своята пълна, категорична и безрезервна подкрепа към треньора и неговия екип и вярва, че резултатите от техните усилия в тренировъчния процес ще радват привържениците на отбора в предстоящите решителни футболни срещи от първенството и купата на България.

Любовта към отбора се доказва в дела, а не на думи!

Само Левски!!!

Използваме случая, да благодарим специално на хилядите привърженици на отбора, които оказаха безрезервна и резултатна подкрепа на любимия Левски в този труден момент. 

Управителен съвет на ПФК „Левски“ АД:
Павел Колев, Минко Герджиков, Ели Шопова, Найден Димитров

Надзорен съвет на ПФК „Левски“ АД:
Михаил Тодоров