Вратарят на Лудогорец Ренан дос Сантос сподели, че желанието му след време е отново да облече екипа на Ботафого. Стражът на разградчани говори пред бразилските медии за тежкото състояние, в което е изпаднал клуба, като след 18 двубоя, тимът заема 14-ата позиция в Серия А. В момента Ренан е трети избор под рамката на „орлите“ за Станислав Генчев, като предпочитани пред него са Пламен Илиев и Владислав Стоянов.

Антон Узунов
36 снимки

„Винаги следя Ботафого, както и бразилския футбол като цяло. Разбира се най-вече Ботафого заради цялата история, която имах с клуба. Виждам, че не е никак лесно на отбора в първенството. Направиха много равенства и това много боли. Сега и с тези промени. Треньорът напусна и сега се вижда, че клубът се нуждае от голяма промяна, за да може отново Ботафого да се бори за големи неща, целейки се в челото на класирането, а не да се задоволява със средата на класирането. Трябва да се промени върешно клуба, за да се завърне към успехите и отново да радва феновете, защото Ботафого го правеше в миналото“, заяви Ренан пред ESPN.com.br.

“Разговарях с Рафаел Форстър за хубавите неща в клуба, но и за лошите. Той харесва Рио де Жанейро. Беше развълнуван да премине в този клуб. Ако има шанс в бъдеще и ако Бог така иска, и клубът разбира се, бих се върнал в Ботафого с най-голямо удоволствие и ще бъде чест за мен отново да нося тази фланелка. Кой знае какво ще се случи в бъдеще? Но аз съм на разположение“, добави още вратарят.