Приятел на настоящия голмайстор на Левски – Рикардиньо, и французинът Хасими Фадига са новите играчи на „сините“, научи „Мач Телеграф“. Южноамериканецът е бил набелязан именно покрай Рикардиньо. Той дойде от Гремио, а освен това е играл за кратко в Атлетико Гояанензе.

Така бразилската колония на „Герена“ ще се увеличи с още една бройка. До момента „сините“ разполагат с Рикардиньо, за когото стана дума, Уелтън, Роналдо и Вандерсон Цунами. Освен това и новото попълнение идва с помощта на Джери Перейра. Бившият играч на Славия успя да се завърне на „Герена“ при трансферите заедно със Станимир Стоилов.

start-photo.bg
84 снимки

Колкото до Хасим Фадига, идва като свободен агент. Полуащитникът е на 26 години и за последно е играл в третодивизионния френски Льо Ман.  Той може да играе на няколко позиции - вътрешен халф, офанзивен такъв и крило. Има и гвинейски корени. Фадига ще премине прегледи в понеделник, след което ще бъде представен от „сините“.

До момента той е водил подготовка с френски футболисти без клубове. Хасими Фадига има скромна кариера до момента. Играл е още в Байон и Ле Пю Фуут.