В ранния двубой от съботноя ден на шестия кръг в efbet Лига ЦСКА на Томислав Стипич ще се опита поне частично да измие срама от последните си два мача в шампионата, в които допусна две загуби без да отбележи гол – срещу Спартак Варна (0:3 във Варна) и срещу Славия (0:1 на Националния стадион). Срещата е с начален час 19:00 и може да я гледате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще ви направи съпричастни към сблъсъка, като го проследи минута по минута.

„Червените“ имат само една победа от старта на първенството – 3:1 над Хебър Пазарджик, като въпреки добрата си игра срещу шампионите от Лудогорец, започнаха кампанията с поражение с 0:1 в Разград. Столът на Стипич закономерно е сериозно разклатен, но за момента хърватският специалист е непреклонен, че ще промени резултатите на „армейците“.

За ЦСКА поправителните трябва да започнат срещу Арда, воден от бившия футболист на столичани Александър Тунчев. Кърджалийци играят на приливи и отливи, като за първите пет кръга имат два успеха и три загуби. Любопитното е, че двете победи дойдоха у дома, а при гостуванията си тимът продължава да няма точка.

подкрепя българския спорт