Националът Радослав Кирилов е избрал да продължи кариерата си в ЦСКА 1948 заради високите цели на "червените". Той заяви в интервю за клубния уебсайт, че е готов да играе още в следващия мач, но това зависи само и единствено от старши треньора Любослав Пенев.
 
Кирилов бе привлечен в ЦСКА 1948 с трансфер от Славия, където носеше капитанската лента.
 
"Щастлив съм от трансфера и финансовите условия, но не само за това съм тук. В клуба виждам амбиция да се развива и да постига високи цели, а това е важно за всеки спортист. В добра кондиция съм, но треньорският щаб ще прецени дали да ме използва веднага. Аз обаче нямам търпение да изиграя първия си мач. Не е нужно да коментирам какъв специалист е Любослав Пенев, той е доказал във времето какво представлява като треньор, а преди това и като футболист. За мен ще бъде удоволствие да работя с него и останалите треньори.
 
Никога не съм крил, че от малък съм цесекар, но от уважение към хората, с които съм играл, не съм го показвал на терена. Сега обаче съм сред хора, които през целия си живот са прославяли името на ЦСКА. 
 
Има капка тъга за Славия, тъй като там прекарах 3.5 години. Хората ме уважаваха и ми дадоха много, но преценихме, че това е точният момент да се разделим и го направихме с най-добри чувства", каза още Кирилов.