Двамата футболисти на ЦСКА 1948 Ангел Лясков и Георги Русев са новите „жертви“ в предизвикателството на „Играем мач за мач“. Водещият Борис Мутафчиев реши да подложи играчите на провокативни въпроси, от които научихме кой е по-голям дърводелец, кой има повече коса, кой се сърди повече, кой рита другия повече на тренировка...

Чувството за хумор, забавните отговори и откритостта, с които Лясков и Русев влязоха в това приключение на Gong.bg и DIEMA SPORT, могат да будят само усмивки. Но! Освен това, разбрахме как се обяснява на жена правилото за засада.

В първите две издания на „Играем мач за мач“ футболистите на Локомотив София Юлиян Ненов и Антонио Вутов повлякоха крак със своите откровени оценки и коментари.

Забавлението продължи с водещите на българския футбол по DIEMA SPORT Мирослав Арабаджиев, Георги Славчев и Борис Мутафчиев, които влязоха в истинско състезание за бързина и съобразителност.

А оказа се, дори и при изключени камери не е толкова лесно да изброяваш клубни отбори с червен/син домашен екип...

Както вече добре знаете, всеки играе мач за мач, но в най-новата съвместна рубрика на Gong.bg и DIEMA SPORT поне си го признаваме. Както и Ангел Лясков и Георги Русев.