Мислеха си, че могат всичко. Мислеха си, че знаят много. Мислеха, че е лесно да си участник в „Играем мач за мач“. Е, лъжеха се...

Телевизионните водещи и футболни коментатори на DIEMA SPORT Мирослав Арабаджиев, Георги Славчев и Борис Мутафчиев този път се включиха в едно от предизвикателствата, на които ще подлагат своите гости в най-новата съвместна рубрика на Gong.bg и DIEMA SPORT.

Оказа се, че не е толкова лесно. Нито могат да спечелят бързо.

В Англия показаха, че могат да се забавляват чрез подобни игри за време и съобразителност, затова решихме да положим нашите водещи на подобна провокация.

Строгият, но справедлив Георги Славчев влезе в ролята на съдия, който зададе темпото и предизвикателството. Мирослав Арабаджиев и Борис Мутафчиев трябваше да отговарят на въпроси като даваха определен брой отговори за фиксираното време - 30 секунди.

В първите две издания на „Играем мач за мач“ футболистите на Локомотив София Юлиян Ненов и Антонио Вутов направиха истинско шоу, оценявайки свои моменти на терена. След това влязоха и в ролята на футболни коментатори. И се оказа, че им се отдава много.

И най-важното. Всеки играе мач за мач, но ние си го признаваме.