Стойчо Стоилов не остана длъжен на Иван Бандаловски след атаката на бившия футболист на "червените". Бандаловски коментира публикация на Стоилов, който обясни, че в последните 4 години е довел на „Армията“ футболисти, които са били продадени за над 20 милиона евро. 

Стоилов, очевидно е останал ядосан от думите на Бандата и му отговори. Преди минути той публикува снимка на Иван със съотборника му в школата на Левски Георги Семерджиев, който е отговорен за тежката катастрофа с две жертви в София в началото на месеца. 

Стоилов добави и ироничен надпис към снимката: "При дипломирането в Кеймбридж".

Стойчо Стоилов

източник: Facebook.com

„Всеки, който разбира малко от футбол и привлече за 6-7 години стотина футболисти в отбор с марка като ЦСКА, все ще продаде 7-8 от тях за 20 милиона евро. Клубове като Партизан, Цървена звезда и Динамо (Загреб) правят тези пари за един трансферен прозорец. Така че господинът да не бъде много щастлив от този факт, а да погледне докъде докарахте отбора, господин главен скаут, директор, треньор, вицепрезидент и администратор“, написа преди дни Бандаловски по адрес на Стойчо Стоилов.