Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков бе призован на детектор на лъжата. Предложението отрави известният привърженик на „сините“ Петър Димитров. Той бе наречен „лъжец“ от легендарния голмайстор по време на пресконференция на ръководството на клуба в сряда. Причина за острата реакция на Сираков бе изказване по негов адрес дни по-рано, свързано с искана от него помощ за подкрепа за придобиването на акциите на Левски през 2020-а година.

„Никога в живота си не съм се молил на никого да се обажда на който и да е за мен. Пепи Димитров е завършен лъжец. Не го бях чувал повече от три месеца. Той ми обясняваше как Станимир Стоилов не може да е треньор, а спортен директор. В момента, в който отборът постигне неговото ниво да стане треньор. Завършен лъжец!“, заяви Сираков на пресконференцията си по-рано днес.

Снимки: LAP.bg
17 снимки

Потърсен за коментар на обвинението, Петър Димитров застана зад думите си и обяви готовност да седне на детектор на лъжата.

„В живота ми досега никой не ме е обвинил в лъжа и кражба. В разговорите ми по телефона със Сираков, относно подкрепата към него, бяхме само двамата и Господ. Поради тази причина, аз го призовавам на детектор на лъжата“, заяви Димитров пред „Труд News“.