Травмата на нападателя на Левски Стивън Петков не е сериозна и той ще може да вземе участие и в последната контрола на тима със Сараево във вторник. Треньорът Славиша Стоянович просто реши да се застрахова и затова побърза да го замени, пише „Мач Телеграф“. Петков бе получил удар в бедрото.

Очаквано вчерашната контрола пропусна новото попълнение Начо Монсалве. Испанецът пристигна в четвъртък в Хърватия и се смята, че трябва да наваксва с подготовката.

Освен това в игра не се появи също и Мартин Райнов, нищо че се бе възстановил от травмата, която получи на тренировка. Шанс за изява нямаше за пореден път и за Илия Димитров. Нападателят стартира с контузия в Хърватия, но тя отшумя. Той обаче продължава да гледа отстрани мачовете на „сините“ в Умаг.

Стоянович реши да спести твърдите единоборства и на двамата младоци, които взе за лагера – Николай Арахангелов и Асен Митков.

„Това е най-силният съперник, който имахме до момента. Ще трябва да изчистим играта си и да подобрим тактиката си“, призна халфът на Олимпия – Андриан Желкович.