От Левски обявиха, че ще отбележат подобаващо 80-годишния юбилей от рождението на легендата на клуба Георги Аспарухов-Гунди. Това ще се случи на 4 май, когато „сините“ приемат в столично дерби Септември от 20:30 часа на „Герена“, а от клуба обещават поредица от изненади за феновете.

Ето какво написаха от Левски на страницата си във Facebook:

💙Левскари,

✨На 4 май предстои да отбележим 80 години от рождението на легендата на клуба – Георги Аспарухов. В деня на незабравимата деветка освен домакинския мач срещу тима на „Септември“ от 20.30 часа, на „Герена“ ще ви очакват и поредица от изненади.

🏟Ще стартираме в 15:00 часа, а в клубната експозиция ще бъдат изложени автентични предмети, свързани с незабравимия нападател. Пред Сектор „А“ ще бъде обособен кът за деца, където малките левскари ще могат да се забавляват в специални шатри за рисуване и оцветяване на тема Гунди, за по-големите ще има атрактивни игри и предизвикателства, а на обособени стени всеки ще може да си направи снимка за спомен.

🔵Забавленията за малки и големи ще бъдат съпътствани с музика и разнообразие от храни и напитки, а в клубния магазин ще може да откриете серия от артикули, специално създадени за 80-годишнината от рождението на Георги Аспарухов.

ℹ️Подробности за всички планирани активности очаквайте в следващите дни!