Нападателят на Левски Ивелин Попов обяви, че той е главният виновник за това “сините” да не спечелят днешния мач срещу ЦСКА, но добави, че двата отбора ще играят още веднъж в плейофната фаза. Срещата приключи при 0:0, а Попето изпусна дузпа в 90-ата минута. Опитният футболист на "сините" не пропусна да коментира и стила на игра на противника, добавяйки, че най-вероятно треньорът им е забранил да бият удари в противниковата врата.

“Изпуснах дузпа. Аз съм главният виновник да не спечелим трите точки. И в Русия съм изпълнявал дузпи след 90-ата минута. Не е напрежение. Ударът беше слаб. Вината е моя, а не на старши-треньора. Може би вратарят е анализирал как съм бил предната дузпа, но пак казвам - ударът не беше добър.

"Направихме добър мач. Особено през второто полувреме. Тази подкрепа, която ни дават феновете, е безценна. Нито един друг клуб не притежава такава публика. Ние сме разочаровани от това равенство, а те се радват, че не загубиха. Дай Боже да влезем в шестицата и ще има още един мач".

Напускането на Станимир Стоилов е голямо сътресение за клуба, но животът продължава. Трябва да излезем от ситуацията”, каза Попов, след което коментира играта на противника.

“Може би такъв им е стилът, без да бият удари. Такива са били указанията на треньора, но има още един мач.

Предстоят още 9-10 мача - убеден съм, че ще има много победи и красиви игри. Моят договор с клуба е до 2024 година”, завърши Попов.