Помощник треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков изрази задоволство от проведения лагер в Банско, който завърши с победа с 6:1 над едноименния отбор.

"Свършихме работата, за която дойдохме. Всичко мина по план. Дадохме шанс на много млади момчета от школата да почувства обстановката, да направят един контролен мач с Банско.
Радващо е, че контузените Кайседо и Тибо Вион се завърнаха и успяха на 90 процента да тренират с отбора. Единствено Бисмарк Чарлс все още не се е включил с отбора, но се надяваме скоро и той да се включи в тренировките", коментира Нанков.

"Доста мачове ще имаме следващия месец. Всички играчи ще са ни нужни. Младите момчета лека-полека ще ги приобщаваме в първия отбор. Да се надяваме националите ни да се завърнат живи и здрави. Имаме 7 национали. На Конгреса на БФС очаквам да се случи нещо по-добро за българския футбол. Клубът излезе с ясна позиция относно кой би трябвало да спечели. Надявам се всичко да се развие по най-благоприятния начин за доброто на българския футбол", каза още Анатоли Нанков.