Една от големите фракции на ЦСКА – Офендърс, излезе с публикация в социалните мрежи след вчерашното дерби с Левски. От фен организацията разкриха, че полицията е иззела предвидената пиротехника за срещата, която вероятно е трябвало да влезе в употреба през втората част.

Тогава в действие влезе и втората част от хореографията на Левски. "Червената" фракция написа, че за "сините", изненадващо, не е имало никакви пречки да внесат пиротехнически изделия.

От Offenders съобщават още, че организацията за очертаващия се като ключов за „червените“ мач срещу Лудогорец продължава. Двубоят е на 30 април на стадион „Българска армия“. В първата среща в Разград столичният гранд загуби с 1:2.

Startphoto.bg
8 снимки

Ето какво написаха от Offenders във Фейсбук:

Приятели,

Преди всичко искаме да благодарим на всеки един, който присъства вчера на Националния стадион. Без вас представянето ни нямаше как да се осъществи, а червената феерия по трибуните би била напълно невъзможна.

Бихме искали да внесем едно важно уточение. Пиротехниката ни остана отвън след поредната веща намеса от страна на 1312. Благодарение на това концепцията на хореографията и цялостното ни представяне вчера остана недовършена. За тази сметка сигналните ракети на сините жени, с които отново обстрелваха семейства с деца в "Сектор А", получиха необходимия кордон. Поздравления!

Но както са казали хората "тарикат мъж не писка", така че продължаваме напред, а подготовката за шоуто срещу "Лудогорец" тече с пълна сила.

В неделя всички в Благоевград!

САМО ЦСКА!