Легендата на българския футбол Пламен Гетов отказа да даде прогноза за предстоящия сблъсък ЦСКА - Левски, но се надява двата отбора да предложат качествен мач. Според него проблемите на Левски са резултат от безпаричието в клуба. 
 
„Очаквам истинско дерби. Единственото, което много ще липсва, е публиката. ЦСКА е фаворит, но много ще зависи как ще потръгне мача в началото. 
 
Хареса ми това, което видях от ЦСКА в Лига Европа, Акрапович подобри желанието за изява на футболистите. Знаете, че обикновено така става след треньорска смяна. Проблемите в Левски идват от безпаричието. Много играчи напуснаха, клубът продава най-добрите си футболисти. 
Спортно-технически нещата много се влошиха след излизането на братята Цоневи и Стайн Спиерингс. Без тях е друго. И няма как да е иначе. Нали знаете приказката „Кажи ми какви са ти халфовете, за да ти кажа какъв ти е отборът. В Левски над 50% от пасовете са настрани и назад. Такава игра на мен не ми харесва. Наско Сираков ще направи така, че отборът да си стъпи на крака. Но без силен генерален спонсор няма как да стане", категоричен бе Гетов пред Монитор. 
 
Той отказа да даде прогноза за мача и запази неутрална позиция. 
 
"Нека победи по-добрият и да стане зрелище. Не искам да давам прогнози, за да не взема да натъжа с нея феновете. За съжаление май само на тях им пука за този мач. Сега  играят много чужденци, които изобщо не знаят за какво става въпрос. И в двата отбора не всички чужденци са качествени и не всички заслужават да носят фланелките на тези два клуба", добави бившият национал. 
 
В момента той е сред силните фигури в Левски Лом, който е лидер в Северозападната Трета лига. Звездата на отбора е  бившият футболист на Левски Мариян Огнянов, а в състава личат още няколко имена от елита - вратарят Диян Вълков, Николай Христов, Рангел Абушев.
 
"Кметът обича много спорта и прави доста за футбола в града. Сигурен съм, че догодина ще сме в професионалния футбол“, завърши Гетов.