Юношата на Левски – Пламен Андреев, се използва с безрезервно доверие под рамката на вратата на „сините“, но след равенството – 1:1, срещу ЦСКА в дербито на София младият страж стана обект на много критики, най-вече от привърженици на Левски.

Причината за това е изравнителният гол, който тимът му допусна от „червените“ в 49-ата минута. Тогава Андреев и Кристиан Димитров не се разбраха добре при наглед лека ситуация, за да може Джонатан Линдсет да накаже неточността им и да изравни резултата на „Васил Левски“. В края на първата част пък Роналдо даде аванс на "сините", но те така и не успяха да го задържат.

startphoto.bg
90 снимки

Отново на същия стадион, само че в края на миналия сезон в efbet Лига, ЦСКА победи съперника с 2:0 в последния кръг, а тогава попаденията бяха дело на Тобиас Хайнц и Дюкенс Назон.

И при двете попадения обаче Андреев не се намеси достатъчно добре, като още тогава имаше дискусии около неговите изяви в градското дерби. Това са и мнозина от мненията от фенове на тима от "Герена", които смятат, че техният вратар е бил длъжен да се намеси далеч по-добре в конкретните ситуации.

В прикаченото видео може да видите последните 3 допуснати гола от Андреев срещу ЦСКА.