Пирин Благоевград приема Левски в един от най-интересните двубои от 25-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион „Христо Ботев“ ще стартира в 17:30 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, както и на онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата в Благоевград.

„Орлетата“ са в серия от седем поредни мача без загуба в първенството. Треньорът на благоевградчани Радослав Митревски заяви: „Чест е да се изправя срещу Станимир Стоилов“ и добави, че не мисли за своя договор и целта пред неговия отбор остава оцеляването в елита.

Автобусът на Пирин по време на паузата за националните отбори закара хуманитарни помощи до Украйна и се върна с 29 украинци.

Под въпрос за двубоя със „сините“ е Станислав Манолев, а наказан е Александър Башлиев. След такова се завръща Светослав Дяков.

Преди двубоя бе картотекиран Казуки Такахаши.

По време на паузата Левски изигра две контроли, в които победи Септември София с 3:2 и завърши при равенство 1:1 със Созопол на „Герена“.

През седмицата Георги Миланов удължи договора си с клуба. Здравко Димитров и Димитър Костадинов бяха глобени и извадени от първия отбор.

В същото време Хосе Кордоба дебютира за Панама при победата над Канада в световните квалификации за Мондиал 2022.

ФИФА спря трансферите на Левски заради задължения към Насиру Мохамед, а кампанията „Левски е вечен“ отчете над 1,3 млн. евро приходи.

През седмицата ръководството на „сините“ се срещна с кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов.