Централният зашитник на ЦСКА 1948 Димитър Пиргов сподели, че целите пред клуба ще са високи през идния сезон в efbet Лига, особено след назначаването на Красимир Балъков начело на тима. Той също така не пропусна да даде прогноза и за първия двубой от полуфиналния сблъсък за Купата на България между Ботев Пловдив и ЦСКА. 

Ilian Telkedzhiev, Lap.bg
33 снимки

„С почти всички момчета се познаваме, колективът е страхотен, мисля, че ще се сработим с всички много бързо. Надявам се да се подготвим добре за новия сезон“.

„Отборът на ЦСКА 1948 се свърза с мен още през януари. Преговорите преминаха бързо и лесно, но изчаквах да видя какъв ход ще поеме ръководството на Ботев Пловдив. Нещата се развиха така, че подписах договор с ЦСКА в крайна сметка“.

„Според мен амбициите ще са високи, особено след назначаването на Красимир Балъков. Надявам се да играем добър, атакуващ футбол и ще видим къде ще сме накрая на сезона“.

„Мисля, че Ботев ще победи ЦСКА в Коматево. Това е трудно място за гостуване и ще е тежък мач за гостите. За продължаване към финала обаче не мога да дам прогноза“, завърши Пиргов.