Полузащитникът на Спортист Своге – Петър Вуцов, призна, че е разочарован от загубата в баража срещу Берое с 0:1, но честити успеха на съперника. Според сина на Велислав Вуцов старозагорци са по-заслужилият тим да вземе победата.

„Емоцията не само в мен, а и в целия отбор е разочароваща. Всички дадохме най-доброто от себе си тази вечер. Надявахме се да се класираме за efbet Лига. Така е било писано, не правим трагедии. Представихме се добре срещу добър отбор, който не заслужаваше да участва в този мач“, започна синът на Вили Вуцов.

start-photo.bg
96 снимки

„Лично според мен напрежението беше у тях предвид, че ситуацията, че са отбор от А група и играят срещу по-слаб отбор от долното ниво. При нас това беше бонус мач и можеше да се наградим с победата, но така е трябвало да се случи и честитя победата на Берое. Определено този мач е награда за усилията през сезона, да дойдем тук да се насладим и да опитаме да влезем в А група, но може би малко класа и опит ни липсваше днес. Продължаваме да тренираме и ще видим какво ще се случи“, завърши Петър Вуцов.