Спортният директор на Пирин Благоевград - Петър Михтарски, коментира освобождаването на наставника Уорън Фийни. 

"Не искам да коментирам работата на Фийни. Тъжно е, че бе освободен, но в треньорската професия е така. Ако печелиш, оставаш на работа и продължаваш, ако не се получават нещата, се стига до раздяла. Така е по цял свят, не обичам да коментирам колегите си", заяви Михтарски пред "Мач Телеграф". 

"В мача с ЦСКА излизаме и се надяваме на положителен за нас резултат. Няма какво да ппроменим за толкова кратко време. Важно е да се върне пиринският дух, дано дойдат и феновете да ни подкрепят. Настроението в съблекалнята е нормално", допълни Михтарски, който коментира и евентуално завръщане на Милен Радуканов при "орлетата". 

"Освен неговото име, ще бъдат спрягани още много други. Той е работил много добре в клуба и не само той. Много треньори са давали всичко от себе си да се получават нещата, но не аз определямкой да е треньор. В клуба си има ръководство и президент за тази работа. Всичко към играчите е изплатено, няма финансови проблеми. Ще получават премии, щом се стигне до победа", допълни още Михтарски.