Треньорът на Берое Стара Загора Петър Колев говори пред медиите за началото на лятната подготовка на тима. Наставникът призна, че търси вратар и крило. Колев допълни, че не е притеснен за бъдещето на Берое, след като служебният министър на енергетиката Андрей Живков обяви, че ТЕЦ "Марица-изток" е на загуба и не би трябвало да финансира отбора. Треньорът каза, че Серкан Юсеин ще играе в тима под наем този сезон.

"Преговаряме с вратар и с крило. Не съм доволен, защото няколко човека се забавиха. Имат самолетни проблеми. Има запитвания за наши фуболисти, но засега няма нищо. Има запитвания за някои играчи, но ще преценим дали да ги преотстъпим.Ще има дублиращ отбор в Б група, това е добре за младите играчи и тези, които не са намерили шанс в първия отбор. За мен е важна отборната игра, а не индивидуални проблясци. Играчите, които ще привлечем ще са на добро ниво. Серкан Юсеин ще играе под наем при нас този сезон. Времето ще е малко, но съм оптимист, имаме силите да се напаснем бързо. Нямам коментар за финансовия въпрос в клуба, нещата в Бъглария се сменят много бързо, нямаме притеснение към момента", каза Колев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.