Треньорът на Берое – Петър Хубчев говори след победата с 3:1 над Спартак Варна у дома. Той заяви, че най-ценното за клуба е, че всички са заедно.

„Най-ценното за Берое в това тежко положение е, че всички в града, всички хора, които обичат клуба са заедно. Знаят какво се опитваме да правим и са всички заедно”, започна Хубчев.

„За мен подходихме към мача малко по друг начин, без да се концентрираме колко е важен за нас. Предпочетохме да работим върху някои тактически неща. Мисля, че се получи. За мен по-радващо е, че вече втори мач този отбор показва морал. Второто полувреме изчакахме нашия момент, за да отбележим трети гол. Много работа ни чака, няма кого да заблудя тук”.

„Помогна ни червеният картон. Такива мачове са по-трудни, особено, ако отборът стои добре в защита. Спартак не се прибраха да се защитават, прави им чест. Ние направихме това, което трябваше и продължаваме да чакаме по-добро развитие”.

„Познавам Калоян Кръстев доста добре. Знам какво може, когато е в топ форма. Показа малка част. Научавам с изненада, че дълго време е имал контузии. Дори се наложи нашият доктор да реагира. Той трябва да се излекува. Говорили сме, казал съм за мен какви са най-ценните му качества”.

„Мисля, че не играе роля дали гостуваме или сме домакини. Отборът трябва да бъде изграден напълно, за да имаме по-солидно присъствие в защита”, завърши той.