Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели каква е атмосферата в отбора преди мача от втория предварителен кръг на Шампионската лига с Мидтиланд. Както е известно, двата гранда ще премерят сили в сряда вечер от 20:30 часа българско време в Разград.

"Трудно ми е да кажа дали сме готови да се противопоставим на шампиона на Дания. Надявам се, че на нашия стадион ще покажем най-доброто от себе си. Всяка загуба е повод за безпокойство. Потегляли сме няколко пъти с поражение. Но феновете ни трябва да са търпеливи", заяви той.

"Провеждаме мащабна реформа в клуба. Отборът трябва да бъде обновен. Някои от момчетата ги няма вече в тима, други са на възраст, която не им позволява да дадат максимума от себе си. Подмяната на поколенията крие своите рискове. Но няма да променяме целите си. А така задачата става доста трудна", продължи Петричев.

"Екипът ни има всички знания и умения. Опитваме се да качим едно стъпало нагоре. Ще видим. Балансът между инвестиции и качество е най-голямото предизвикателство. Намалихме бюджета, което би следвало да се отрази", разкри пред националната телевизия директорът на българския шампион.