Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, говори преди заминаването на отбора за подготвителен лагер в Турция. Той обяви, че е чул слуховете, които пращат Игор Пластун в ЦСКА, но оферта от "червените" за защитника, на когото няма да се разчита в Разград, няма. 

"Причините са спортно-технически. Групата, която заминава за Турция, е групата, която иска треньорът. С Игор Пластун отношенията ни са нормални. Има интерес към него. И аз чух слухове за ЦСКА. Към момента няма оферта от ЦСКА в офиса на Лудогорец. Ако пристигне, ще я разгледаме. 

Казахме няколко пъти, че няма да правим входящи трансфери на всяка цена. Футболистите, с които разполагаме, са доказали качествата си. Ако се появи нещо интересно, ще го разгледаме. Обикновено не обичаме да говорим за нашите трансферни планове, когато не са реализиране, а са в зародиш. Треньорът харесва играчите, с които разполага. Няма да правим сериозна селекция. Това го гарантирам. 

Вие искате постоянно да коментирам какво е казал Дерменджиев? Нямам представа какво е имал предвид той за Доминик Янков. Той е един от големите таланти на българския футбол. Момчето е дало не малко за клуба. Гордеем се с неговото развитие. Това, което Дерменджиев най-вероятно има предвид, сега е времето да се нанесат корекции. Не виждам някакъв проблем с Доминик Янков", завърши Петричев.