Старши треньорът на Етър Петко Петков коментриа тежката домакинска загуба на неговия тим от Черно море с 0:4. Той заяви, че тимът трябва да работи още много, като се очакват и нови футболисти, с които да се вдигне нивото на отбора и да заиграят по-добре. 

lap.bg
27 снимки

"Те се натрупват нещата за нас. Имаме доста проблеми. Не изглеждахме добре. Не успяхме да се върнем в мача. Ще анализираме грешките, това се случва във футбола, не сме първият отбор, който получава гол. Имахме шансове да отбелжим. Това е игра на голове и се получи тежка загуба". 

"При 2:0 за противника трябваше да рискуваме с включването на още един нападател. Стратегията ни се промени още в 10-ата минута". 

"Трябва да работим, напуснаха ни две основни единици. Работим  по селекцията. Надявам се отборът да изглежда по-добре". 

"Не искам да коментирам имена. Добрите футболисти ни напускат, което не е добре за нас. Работим по въпроса да им намерим заместници. На Флоран Боджадж му беше предложен договор, който отказа. Тонислав Йорданов пък е собственост на ЦСКА и не могат да правят с него каквото си искат. Футболът е бизнес. Наявам се да бъде избран новия Управителен съвет, защото тази публика заслужава по-добър отбор", заяви Петков.