Наставникът на Царско село Люболсав Пенев призна добрата игра на отбора си след успеха над Славия с 2:0. Пенев призна, че нивото на българските отбори е горе-долу равностойно и печели този, който е по-подготвен за конкретната среща.

Царско село - Славия 2:0

източник: SofaScore.com

„Анализ няма да правим, тъй като ще е повърхностно. Много беше важно да изиграем правилно мача от тактическа гледна точка. Добре сме подготвени физически. Заслужени три точки. Започнахме по-пасивно втората част, но нещата се регулираха в движение”.

Антон Узунов
35 снимки

„Лесно няма. Ако някой си е мислил, че сме ирали срещу слаб съперник – не. Нивото в България е горе-долу равностойно. Въпросът е кой излиза по-подготвен. Продължаваме да работим в тази посока и ще искаме да увеличаваме точките чрез мачовете. Искаме да бъдем агресивни и да играем добър футбол. Към момента се получава, и играем добре, и печелим точки”.

Emona Tsoncheva / LAP.bg
21 снимки

„Славия е във възход, но очаквах и по-прибраната им игра. Второто полувреме поотвориха малко, бяха по-активни, но не успяха да ни затруднят. След няколко изпуснати ситуации вкарахме втори гол, който ни успокои. За нас няма лесно. Като гледам за тия отгоре, също няма лесно”, завърши Любослав Пенев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.