Наставникът на Царско село Люболсав Пенев призна добрата игра на отбора си след успеха над Славия с 2:0. Пенев призна, че нивото на българските отбори е горе-долу равностойно и печели този, който е по-подготвен за конкретната среща.

Царско село - Славия 2:0

източник: SofaScore.com

„Анализ няма да правим, тъй като ще е повърхностно. Много беше важно да изиграем правилно мача от тактическа гледна точка. Добре сме подготвени физически. Заслужени три точки. Започнахме по-пасивно втората част, но нещата се регулираха в движение”.

Антон Узунов
35 снимки

„Лесно няма. Ако някой си е мислил, че сме ирали срещу слаб съперник – не. Нивото в България е горе-долу равностойно. Въпросът е кой излиза по-подготвен. Продължаваме да работим в тази посока и ще искаме да увеличаваме точките чрез мачовете. Искаме да бъдем агресивни и да играем добър футбол. Към момента се получава, и играем добре, и печелим точки”.

Emona Tsoncheva / LAP.bg
21 снимки

„Славия е във възход, но очаквах и по-прибраната им игра. Второто полувреме поотвориха малко, бяха по-активни, но не успяха да ни затруднят. След няколко изпуснати ситуации вкарахме втори гол, който ни успокои. За нас няма лесно. Като гледам за тия отгоре, също няма лесно”, завърши Любослав Пенев.