Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев коментира предстоящия двубой с ЦСКА 1948 от първата шестица на efbet Лига. Срещата е в събота от 19:00 часа и ще може да я проследите пряко в ефира на DIEMA SPORT и минута по минута на Gong.bg.

"Готови сме за срещата, еуфорията се надявам да е отминала, имаше напрежение, емоции. Имаме важен мач утре, в сряда мач за първенство, то не е свършило", коментира Пенев.

"За мен и футболистите трябва да завършим първенството както подобава, две победи търсим, ако има контузии ще направим ротации. Почти всички футболисти са получили шанс за изява. Цената на билетите не е моя работа, как да го коментирам това. Не е нормално за мен, какво да кажа, не е нормално, има си клуб, взимат си някакви решения.Нервите съпътстват, винаги ще има нещо, което ще те нервира, няма човек, който да не се ядосва и нервира. Това е част от професията, въпросът е кой как приема и как му се отразява", добави той.

"Работим върху селекцията, имаме виждания, кой да остане, кой да не остане, приоритет са тези два мача, работим върху определени постове. Интересуват ме тези два мача, селекцията се прави непрекъснато, работи се върху нея. Искаме да се развиваме, да надграждаме, треньор съм, който иска да има конкуренция", коментира още треньорът на ЦСКА по повод селекцията в тима.

"Първенството за нас не е завършило, купата отмина, трофеят е в нашата витрина, но остават два мача, те са на друго ниво, трябва да ги завършим както подобава, ще направим всичко възможно да спечелим тези два мача, това ни е целта. Разчитам на всички футболисти. Работя с отбора от 35-40 дни, доволен съм от това, което постигаме във всяка една тренировка, имаме потенциал, ще продължим да го развиваме, можем да похвалим отбора и колектива", каза в заключение Пенев.