Левски остана без изпълнителен директор часове преди Нова година. Поредната оставка на Павел Колев този път е била приета от собственика на клуба Наско Сираков. Според запознати бившият директор в БФС е взел решението заради Славиша Стоянович. Треньорът не искал да контактува с него заради отношението към него при освобождаването му в началото на 2019 г. 
 
За напускането на Павел Колев потвърди и един от лидерите на "сините" фенове Любомир Костадинов-Младежа.
 
"Лъжливото овчарче, г-н Мразя Истината Колев отново със селската си хитрост, доста лицемерно ще се изкара жертва! Явява ни се в 21 часа и нещо, като ни представя приложение, за което ние организираните привърженици говорим от преди 3 години и всички започват да го обсипват с хвалебствия, а всъщност той бил подал оставка и тя даже била приета! Утре, очаквам “истинските” левскари да редят ред сълзи, ред сополи, за този чудесен лъжец, как лошите гробокопачи от НКПСЗ, са го били изгонили! 
 
Каква поредна, колева драма! Бившият журналист и директор в БФС е изявил желание да въведе в работата своя бъдещ наследник. На този етап няма дата, на която Колев да освободи кабинета си на "Герена", но се очаква това да се случи в първите дни на януари", написа той във Фейсбук.