Бившият треньор на Лудогорец Пауло Аутуори, който в момента работи в бразилския гранд Ботафого иска да привлече защитника на разградчани Рафаел Форстър. Централният бранител е следен изкъсо от тима и може да се стигне до оферта през това лято. Бразилският клуб преди това следеше ситуацията и около Сисиньо, но крайният защитник наскоро поднови договора си с Лудогорец.

Именно под ръководството на Пауло Аутуори Форстър успя да се пребори за титулярното място в състава на „орлите“. Бразилецът дойде в Лудогорец през лятото на 2017 година със солиден стаж в украинския Заря Луганск и опит по европейските терени.

Интерес към бразилския защитник в началото на годината проявяваше и турския гранд Фенербахче, но до момента няма официална оферта от клуба.

През настоящият сезон Рафаел Форстър изигра едва осем мача в efbet Лига, но за сметка на това взе участие в десет двубоя в евротурнирите. Той ще бъде запомнен с невероятният си гол от фаул срещу Ференцварош в групите на Лига Европа. Тогава бразилецът стреля мощно от над 30 метра и реализира неспасяемо кълбото в мрежата на унгарския тим.