Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели пред „Мач Телеграф“ как е видял представянето на тима през първия полусезон и призова цялата „червена общност“ да се обедини.

„Щом ЦСКА е на върха в класирането, значи полусезонът е добър. Оценката е добра, въпреки че има още какво да се желае и като игра и като резултати. Мисля, че ще трябват още две или три по-силни попълнения. Трябва малко повече дълбочина на някои постове. И в защита и в нападение. Саша Илич знае най-добре къде има нужда от подсилване. Никога един треньор няма да каже, че играчите му са много, ако има само по двама на един пост".

Start-photo.bg
37 снимки

"Това е нормално, защото сезоните са дълги и мачовете са много. Той трябва да има дълбочина в състава. Нужна е по-широка скамейка. Според мен е възможно Илич да си е запазил някои козове в тайна, но до този момент се справя добре. Лудогорец са малко разсеяни. Имат участие в Европа, освен това играят за Купата и в първенството. Но на тях им помагат в някои мачове малко. А на един силен отбор не би трябвало да му поднасяш така някои неща. Не бива да се подминават някои засади, нарушени и т.н. Дали ЦСКА ще задържи върха е загадка. Ако има добри класни попълнения, мисля, че могат да се справят. Целта през 2023-та година естествено е титлата", заяви той.