Халфът на Черно море Васил Панайотов остана разочарован от изпуснатата победа срещу ЦСКА. Той сподели, че отборът е можело да спечели дори с 10 души на терена, като се извини и за пропуснатата дузпа. 

Антон Узунов
84 снимки

„Мисля, че играхме добре. Отговорихме на агресията на ЦСКА. Можехме и с 10 човека да ги бием, но моят пропуск обърна мача. Това е футболът – аз изпуснах, след това червен картон. Искахме да задържим резултата, но не успяхме и съжалявам. Съжалявам, че подведох моя отбор, защото наистина играхме добре. Раздадохме се, искахме трите точки, но взехме само една“.

„Дузпата обърна мача. Аз, ако вкарам мача, ставаше друг. Аз изпускам, колко минути след това получаваме червен картон и с 10 човека се опитваме да задържим резултата. За съжаление не успяхме. Пак казвам – съжалявам, че подведох моите съотборници, защото днес заслужавахме победата“.

„Нашият отбор има доста големи качества. Две години сме заедно и се познаваме доста добре. Време е да покажем постоянство и да играем така във всеки мач както днес, за да печелим точки. Не само аз, всички имаме претенции да сме напред в класирането“.    

„Не мога да коментирам Левски. Искам да дам максимума от себе си за Черно море, защото тук получавам подкрепа и се надявам в следващия мач да се реванширам и да вземем трите точки“, заяви Панайотов.