В Левски най-накрая могат да си отдъхнат, след като успяха да се справят с всички изисквания за получаване на лиценз. Вчера, 31 март, бе последният срок за подаване на документите и "сините" са го сторили. 
 
 На “Герена” са сигурни, че покриват всички финансови критерии, т.е. изплатили или разсрочили всички дългове. Това е условието отборът да получи лиценз за участие в efbet Лига и евротурнирите през следващия сезон.  
 
Левски е превел близо 160 000 лева на четирима свои бивши играчи - Илия Димитров, Живко Атанасов, Стивън Петков и Илия Юруков. Първите трима имаха да взимат по около 50 000 лева, а последният - 10 000. В много кратки срокове клубът трябва да се разплати и с Насиру Мохамед, заради когото ФИФА блокира трансферите на "сините". Футболистът и неговият агент трябва да получат половината от 400-те хиляди евро, за да подпишат споразумение за останалата сума.
 
Окончателното решение ще бъде обявено на 10 май, когато заседава Лицензионната комисия. Тогава ще се разглеждат документите на клубовете, които са подали и за участие в евротурнирите, между които е и Левски.