Привърженици на ЦСКА от "Трибуна Сектор Г" използваха социалните мрежи, за да зададaт въпроси във връзка с отлагане разглеждането на решението на ПУП на парк "Борисова градина". 

 

Прилагаме текста без редакторска намеса:

ДО КМЕТА НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА
ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА СТОЛИЧНИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ
ДО СТОЛИЧЕН ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Уважаеми дами и господа,

С не толкова голяма изненада научихме, че предвидената за днес дискусия от обществено обсъждане за за разглеждане на проект за ПУП на парк "Борисова градина", е била отложена за 13.01.2022 г. Предтекстът на отговорните за това лица е "недостатъчното време за запознаване подробно с материалите по казуса".

За нас това са чисто и просто поредните оправдания и така нар. "тупкане на топката", което има за цел единствено и само да забави назряващите вече процеси, касаещи не само парка, но и по-специално ст. "Българска армия".

Бихме искали да попитаме г-жа Йорданка Фандъкова, в качеството си на кмет на Столична община, дали смята, че едно поредно "отлагане" във времето на изключително наболели въпроси, касаещи голяма прослойка от и без това пренапрегнатото ни общество, е най-разумният и правилен ход спрямо настоящата политическа ситуация в България? Също така бихме искали да попитаме и колегите й от Общинския съвет, в качеството им на компетентни по случая лица, дали смятат, че нашето търпение сега, на финалната права от цялата тази епопея, е от стомана? Така ли ще я караме и занапред? Не си играйте с нас!

Оставаме диалогично настроени и с повишено внимание ще следим "знаците" оттук нататък, но със сигурност очакваме адекватни действия от страна на всички замесени страни. В противен случай обединената червена общност ще трябва да потърси отговорите на всичките тези въпроси на други места.

от Фен клуб "Сектор Г"