Пламнаха първите искри от нескритата вражда между ЦСКА и ЦСКА 1948. На мач между юношеските отбори на двата клуба са били отправени смъртни заплахи, оплакаха се от втородивизионния клуб. 
 
По време на мача между юношеските формации в Требич в събота до стадиона спрял микробус и от него слязли десетина привърженици на ЦСКА. Полицаите, които охранявали срещата, се приближили до групата, за да предотвратят евентуални сблъсъци. Един от феновете, които бил познато лице от Сектор Г, се отскубнал от униформените и започнал да блъска и рита служебната кола на домакините от ЦСКА 1948. Последвали и смъртни заплахи към едно от длъжностните лица на клуба от Втора лига. Очевидци разкриха, че е имало агресивно поведение и към още един човек от ЦСКА 1948. На полувремето феновете на ЦСКА са си тръгнали, но полицаите са записали номера на буса, с който са се возели. Подадена е и жалба срещу лицето, отправило смъртните заплахи. 
 
Иначе на терена в Требич всичко бе спокойно. Двубоят завърши 1:1, а футболистите и треньорите на двата отбора Ахмет Хикмет и Сашо Борисов се поздравиха след мача.