Един от основните стълбове в отбраната на ЦСКА държи в шах щаба преди двубоя с Левски, пише "Тема Спорт".

Раул Албентоса вчера се готвеше на облекчен режим. Испанецът все още не е готов да стартира пълноценни занимания заради травмата в петата, която получи в контролите в Испания. Треньорът на "червените" Милош Крушчич на няколко пъти заяви, че проблемът на бранителя не е сериозен, но участието му в мача от първия пролетен кръг остава под въпрос.

В ЦСКА все пак се надяват той да е на линия, тъй като заедно с партньора си в отбраната Петър Занев е сред най-опитните в състава. Албентоса се утвърди като лидер на терена, който организира защитата и присъствието му е много важно. Испанецът дори се разписа с глава в предишния сблъсък с Левски (2:2). Той е и най-опасният играч при статичните положения заради физиката си и играта във въздуха.

В случай, че не е готов, то мястото му ще заеме Пламен Гълъбов. Това поне показа контролата със Струмска слава, когато той игра до Занев. Друг възможен избор е Божидар Чорбаджийски. Извън групата за мача ще остане Денис Давидов заради ограничението за чужденци извън ЕС.