Един от основните играчи на столичния ЦСКА - Брадли Мазику, почти сигурно ще продължи кариерата си във френски клуб, пише „Мач Телеграф“. Левият краен защитник може да подпише своя контракт още през януари, като той ще влезе в сила от юли. Както е известно, настоящият контракт на 25-годишния бранител с „червените“ изтича в края на сезона.

Ако новият клуб на Мазику иска да го вземе още сега, ще трябва да плати трансферна сума на столичани, която се очаква да бъде малко под 100 хиляди евро.

Антон Узунов
88 снимки

Мазику е обявил пред шефовете на „Българска армия“, че със сигурност напуска и няма как да бъде разубеден. Той е останал недоволен от факта, че „червените“ не го продадоха през лятото на клуб от американската МЛС. Гриша Ганчев също е провел личен разговор с национала на Конго, но и той не е успял да го убеди да преподпише и да остане в ЦСКА.

Сега „червените“ ще започнат с търсенето си на нов ляв бек. Първоначално се появиха информации, че от „Армията“ искат футболиста на Арда Давид Кики, но от тима имат друга цел за този пост.