Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев говори по повод 75-годишнината на клуба. Той сподели, че на отбора предстоят шест финала и всичко е в техни ръце. Орманджиев изрази гордостта си от юбилея на „червените“ и сподели, че този клуб е заслужил да бъде наричан Убиец на шампиони.

„Безусловно ЦСКА е най-успешният български клуб. Заслужил си е званието „Убиец на шампиони в Европа“. С гордост представлявам клуба“, сподели Орманджиев.

„Призванието на армейския клуб е Величие. Много успешна история на ЦСКА. Надяваме се добрите времена да предстоят“, добави той.

„Всичко, което е титла, стадион, купа, подхожда на ЦСКА, така че това е задължение за ЦСКА.“

„Очакваме да е празник. Времето е хубаво. Имаме ден на отворените врати, който започва в 12 часа.“

„Финалът на нашата организация е събитието довечера във „Военния клуб“ от 18 часа, където ще се съберат всички, които са свързани с ЦСКА и са носили радост на България, и на всички „армейци“.

„От спортно-техническа гледна точка беше много важно да победим вчера. С оглед събитията и резултата от предходния двубой, за нас беше много важно да победим вчера. Имахме най-после мач, който по-лесно да го изгледаме“, продължи изпълнителният директор на ЦСКА.

„Изключително важно е да победим и в предстоящия мач. Преди вчерашния мач бяха седми финала, сега имаме шест финала и всичко е в наши ръце.“

„Историческа гордост усещам. Аз се гордея от успехите на дядо ми и баща ми. Те са част от тази история на ЦСКА, която винаги ще стои със златни букви. Много ми се иска, макар и да е много трудно, да успея да надмина тези успехи, но дори и малко да се приближа, аз ще бъда изключително горд“, каза още Орманджиев.