Изпълнителният директор на ЦСКА – Стоян Орманджиев, разкри навръх 75-ия рожден ден на „червените“, че наказанието с два мача без публика се обжалва. Орманджиев сподели, че според него Дисциплинарната комисия мери с двоен аршин наказанията. Той обаче разкритикува и част от привържениците на столичния гранд и по-специално за представянето им в двубоите срещу Славия и Лудогорец.

„След мача с Хебър това беше един от основните въпроси. Заради шепа хора страдаме всички, които искаме ЦСКА да побеждава. Губим най-важното си предимство – публиката. Поведението обаче е недопустимо. И на мача със Славия, и на мача с Лудогорец се прекрачиха границите. Има някои неща, които са в повече“.

„Веднага след като разбрахме наказанието, подготвихме с юридическия екип обжалване. Поискахме доказателства за тези много тежки наранявания. Разбрахме, че имало много тежко пострадали и ние сме много загрижени. Искаме наказанията да са с еднакъв аршин. Много се радваме, че всяко правило се спазва и всяка буква от закона. Но нека е за всички. На нас ни се иска това наказание да отпадне, но може и с частично наказание. Апелативната комисия да се събере по-бързо, защото това касае много привърженици“

„Не бях в клуба тогава, но си спомняме всички, когато нашият физиотерапевт пострада от бомбичка и е вадено медицинско за него. Може да приравняваме нещата. Решенията трябва да са коректни и еднакви“.

„Ами реално погледнато е труден за коментиране мача с Лудогорец. Рядко се провежда така двубой. Можеше много по-безболезнено и леко да бъде решен проблемът. Продължението беше малко, но ние като цяло имаме проблем с продълженията на мачовете. Но и като качество на футбола трябва да се подобрим“.

„Не искам да правя сравнения с Левски и домакинството им във Велико Търново, но е възможно. Ние трябва да се организираме, както ни е разпоредено. На 8 май организираме спортен празник с ОСК ЦСКА. Ще има баскетбол, хандбал, естетическа гимнастика, много спортове. Ако двубоят остане така, ще има видеостена за привържениците, които искат да подкрепят извън стадиона“.

„Всички, които приготвят артикулите за юбилея, го правят с много любов, мисля, че резултатът се вижда“, завърши Орманджиев.