Мачът между отборите на Царско село и Левски ще се играе без публика. Това информираха домакините преди срещата, която ще се състои на 1 декември от 17:30 часа на стадион "Арена Царско село".

Ето какво съобщават от клуба:

Ръководството на СФК Царско село 2015 София би искало напомни за решението си взето на база заповед на Министерството на здравеопазването РД-01-890 от 03.11.2021 и усложнената обстановка свързана с разпространението на COVID-19 в България.

Поставяйки на първо място здравето на футболисти, служебни лица и фенове, клубът съобщава, че всички домакински мачове, докато в действия е настоящата заповед на МЗ, ще се играят БЕЗ ПРИСЪСТВИЕТО НА ПУБЛИКА.

В тази връзка и предстоящия мач Царско село – Левски, който ще се играе на 01 декември от 17:30 часа на стадион „Арена Царско село“ ще се проведе при закрита врата.

По същата причина без публика бяха проведени и предишните две домакинства на отбора срещу Локомотив София и Славия.

На стадиона ще бъдат допускани задължителните по наредба официалните лица на двата клуба, както и акредитирани представители на медиите. Те трябва да разполагат и представят „зелен сертификат“ базиран на действащата нормативна уредба.