Днес бе много важен ден за бъдещето на Левски. В 11:00 часа на „Герена“ стартира Общото събрание на акционерите, което феновете очакваха с вълнение. След събранието, което приключи около 15:00 часа, се очаква да стане ясно дали ще има промяна в управата на клуба. Общото събрание бе и мястото, където е разглеждана оставката, подадена от члена на Надзорния съвет Константин Папазов през лятото. 

start-photo.bg
67 снимки

Половин час преди сбирката, на "Герена" пристигнаха Наско Сираков, Иво Ивков и Даниел Боримиров.

Обсъдили са се дълговете на "сините", като информацията сочи, че те вече надхвърлят 30 милиона лева. Най-належащи за момента са задълженията към НАП, на който до края на годината трябва да бъдат платени 2 милиона лева, за да може да се преговаря за ново разсрочване на плащанията. До 31 януари пък трябва да бъдат платени 6 милиона на компания на един от бившите собственици.

В същото време на "Герена" се заговори и за изненадващ разнобой между мажоритарния собственик Наско Сираков и треньора Станимир Стоилов. Мъри недоволствал, че не среща никаква подкрепа в битката за спасението на Левски.

Само преди дни един от най-популярните фенове на „сините“ Любомир Костадинов в публикация в социалните мрежи подчерта, че в клуба истинска работа вършат само двама души – Станимир Стоилов и изпълнителният директор Ивайло Ивков.