Левски е близо до раздяла и с Джевад Ел Джемили. Офертите за него започват да се трупат на „Герена“, след като той завърши сезона с 8 гола, а освен това повечето от тях бяха доста впечатляващи. Така той привлече сериозно внимание, най-вече от клубовете от региона – Гърция, Турция, Кипър и Румъния. 
 
Първи за него се нареди Фатих Карагюмрюк. Турците обаче си намериха и конкуренция от Острова на Афродита. Медиите там твърдят, че той е влязъл в полезрението на АПОЕЛ. Шампионите обаче в последствие са се насочили към далеч по-скъпи цели и с по-богати визитки. 
 
Засега обаче на „Герена“ са доста далеч от парите, които биха искали да получат за халфа, който може да играе отлично и като крило. Първата оферта за него бе от 500 000 евро и бе отхвърлена от „сините“. Останалите обаче не са по-големи от нея. Той има договор с Левски за още година и половина, а освен това се смята и за любимец на спонсора на тима. Той се появи в специално видео, в което шефовете на компанията, която подпомага Левски посетиха „Герена“. / "Мач Телеграф"