Отборът на Левски подписа договор със защитника Драган Михайлович в петък вечерта. Контрактът с швейцарския футболист е до края на сезона. До сделката се стигна, след като по-рано вчера роденият в Петрово (Босна и Херцеговина) футболист, е поискал разговор с шефовете на АПОЕЛ Никозия, в който ги е убедил да премине на „Герена“ без финансови претенции, пише „Мач Телеграф“. Това бе потвърдено от говорителя на кипърския гранд Нектариос Петевинос.

„Драган Михайлович и Вуядин Савич поискаха разрешение да отидат и да преговарят с евентуалните си нови отбори“, коментира Петевинос.

27 снимки

Михайлович е роден на 22 август 1991 година. Минал е през школата на Парма, като през 2008 година подписва първия си професионален договор с швейцарския Белинцона, където изиграва 76 мача и вкарва 2 гола. През 201 3 година преминава в Киасо, с чийто екип изиграва 111 мача и вкарва 13 гола. От 2016 до 2019 година играе в друг швейцарски клуб – Лугано, записвайки 91 мача с 3 гола. Следващия сезон преминава в кипърския АПОЕЛ Никозия като изиграва 21 мача и вкарва 2 гола за отбора.