Левски далеч не е приключил със селекцията си през зимния трансферен пазар. „Сините” вече привлякоха досега вратарят Звонимир Микулич, както и бранителите Начо Монсалве, Ребин Сулака и Файсал Рерас.

Славиша Стоянович определено подсили отбранителния вал от терена, но от клуба искат да засилят позициите си и в офанзивната част на игрището. Gong.bg научи, че сериозен интерес има към английското крило Кайл Спенс, като страните водят преговори от известно време. Към този момент сериозен интерес към футболиста има и от шотландския Килмарнък. Левски вече се раздели с двама футболисти, които се подвизаваха успешно в офанзивната част от терена, след като Паулиньо премина в Кор Факан, докато Станислав Иванов продължи кариерата си в американския Чикаго Файър.

Спенс, който може да играе на всички позиции зад нападателя, има седем мача за юношеските формации на Шотландия, в които има и един гол.

Кайл Спенс

Роденият в Кройдън ляв атакуващ полузащитник е юноша на Кристъл Палас и Ковънтри, а има и мач за Ковънтри при мъжете, където е играл редом до бившия "син" халф - Владимир Гаджев.. Следват престои в Хемптън, Кингстониън и Ийст Гринстийд, след което заминава от родината си, за да продължи в норвежките Валдрес ФК, Алта и Ойгарден.

Припомняме, че халфът кара проби във втородивизионния Пирин Благоевград през 2018-а година, ала играчът не продължи кариерата си на "Христо Ботев" и се завърна в Норвегия.