Националният клуб на привържениците свиква утре извънредно събрание за членовете на клуба. Срещата ще започне в 17:00 часа и ще се проведе на Бул. Тодор Александров 23, където е седалището на организацията. Това решение идва след днешната среща на привържениците на Левски с министър-председателя Бойко Борисов. След събитието председателят на НКП Степан Хиндилян сподели пред медиите:

„Премиерът ни показа доклада. Аз казах какво ни е било показано. Не става дума за това кой е виновен. НКП ще си излезе със становище по въпроса. Сега ще седнем и ще вземем решение по въпроса. Няма да излизаме в защита на корпоративни и частни интереси.

„Имаше левскари, които казаха, че трябва да се взимат крайни мерки на втората среща с Васил Божков. Това е факт. В последните 10 години ние сме притеснени за бъдещето на Левски", каза шефът на НКП.

"Скъпи членове, с оглед на последните събития около любимия Левски, Националния клуб на привържениците на Левски свиква събрание утре, 25.01.2020 в 17:00ч. в клуба на Бул. Тодор Александров 23", написаха от Националния клуб на привържениците.

Ето как протече срещата на феновете с Бойко Борисов.