Треньорът на ЦСКА 1948 – Николай Панайотов, отрече спекулациите, връщащи Емил Виячки и Радослав Кирилов в Славия. Според младия наставник неговият тим не е надиграл Левски при победата с 1:0, но и „сините“ не са имали преимущество. Гола на Педриньо бе определен като „запазена марка“ от Панайотов.

“Аз лично видях динамичен мач. В началото на първото полувреме Левски имаше повече инициатива. Имахме шансове. Радващо е, че след 30-ата минута имахме шансове. Радващо е, че Педриньо отбеляза красив гол – негова запазена марка. Радвам се за него и момчетата, с 10 човека се играе трудно“.

„Левски имаха ситуации. Засада, другото беше чисто положение, там засада нямаше. Имахме си някаква стратегия, момчетата я спазиха. Опитваме да показваме различно лице. Опитваме да играем повече с топката. Добре стояхме, контролирахме топката. Мисля, че като цяло с оглед ситуациите и някои индивидуални грешки – не мисля, че се надиграхме с Левски“.

„За Виячки и Ради Кирилов го прочетох в медиите, при нас няма такава новина. Казах и на вашите колеги, че имаме стратегии за този мач. Дали ще се подсилим, ще видим през зимата. Имаме трайно контузен, надявам се през зимата да влезе във форма и да бъде пълноценен“.

„Все още не съм видял ситуацията за червения картон. Така са отсъдили. Не съм запознат изцяло. Не искам да коментирам съдийството, но смятам, че имаше неща, които трябваше да се свирят. От една страна е окей, имаше по-свободна игра. Пак казвам – не искам да коментирам“.

„Всяка победа на всеки един треньор вдъхва увереност. Най-важното е да вдъхне увереност на играчите“.