Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов и футболистът на "червените" Ивайло Чочев коментираха двубоя на тима срещу Арда с 1:0 в отложен мач от 18-я кръг на efbet Лига.

"Победата ни е абсолютно заслужена с оглед положенията, които имахме. С 10 човека затруднихме Арда и не си спомням да имат чисто голово положение. Поздравих момчетата. С оглед на сезона искаме да имаме по-добри резултати. Има мачове, в които не се представихме много добре, трябва ни и късмет и повече постоянство, за да стигнем до по-положителни резултати", сподели Панайотов.

"Времето за игра стана по-тежко през втората част. През първото полувреме доминирахме и създадохме добри положения. При по-тежък терен и умората е по-голяма, но момчетата се справиха. Тепърва ще коментираме селекцията, но когато бъдат сигурни нещата, вие ще ги научите", добави специалистът.

"Да поздравя момчетата, тъй като спечелихме срещу добър отбор с добри футболисти. Беше трудно с 10 човека, защото трябваше повече да се браним. Радвам се, че показахме характер и се раздадохме. Сезонът беше труден. Получи се тенденция – да губим мачове срещу фаворити, а срещу силните да играем добре", заяви Чочев.

"Доволен съм, свършихме трети през миналия сезон, играхме финал за Купата. Можеше през тази кампания да имаме повече точки, но най-важното ми беше да бъда здрав. Моята задача никога не е била да вкарвам голове, но се радвам, когато се случи, защото помагам на момчетата", допълни футболистът на ЦСКА 1948.

Повече от изказванията на двамата може да видите във видеото!