Треньорът на Левски - Николай Костов, даде пресконференция преди утрешното домакинство на Крумовград. Той сподели, че отборът си е върнал колектива и работната среда. 

"Труден отбор за побеждаване е Крумовград. Те го показват с игрите си. Анализите са направени. Готови сме, имаме идея как да играем утре и да им се противопоставим. Надявам се с публиката, която няма съмнение, че ще подкрепя отбора, играчите да дадат всичко от себе си. Надявам се утре да победим Крумовград", започна Костов. 

"Ние си върнахме работната среда. Играчите тренират много съзнателно, отговорни са. Имаме много добър колектив. Върнахме си колективната енергия. Мисля, че сме добре психологически в момента. Тренировките са изцяло насочени към подготовката за Крумовград. Имаше достатъчно концентрация, така че сме доволни". 

"Не са здрави всички, тъй като Илиян Стефанов вече е с направена операция. Казаха ми, че е успешна. Евертон Бала е картотекиран и ще може играе в този мач", разкри той. 

"Колективът става от само себе си. Започна още от подготовката. Имахме по-добра възможност да се подготвим, да тренираме над детайлите. Колективът се сплоти около резултатите и самата работна среда. Тя се промени и съответно се промени и настроението на играчите". 

"Няма да търсим заместник на Илиян Стефанов. Има два месеца до края на сезона. Вратите за играчите от дублиращия отбор са винаги отворени. Наблюдаваме всички наши млади играчи и когато са в добро състоение им даваме шанс да се покажат", завърши Костов.