Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров остана доволен от играта в атака, но не и в защитата на неговия тим при домакинското равенство от 2:2 срещу Ботев Пловдив.   

„Не мога да не бъда доволен от това, което направихме във фаза атака. Независимо от условията, се стремяхме да градим атаки по земя. На обратния полюс бяхме слаби, допуснахме два елементарни голове от елементарни ситуации. Нещата в атака се получиха“, заяви Киров.

„Те имат и вариант с четирима в защита. Очаквахме всичко. Нашите проблеми бяха в защита. Не може от такива ситуации да допускаме голове. И при двата гола се получи така, че човек излезе срещу нашия вратар и трябва да работим там“

Киров коментира и двойката централни защитници: „Налага се да сменим двойката централни защитници. Те обаче играха заедно в някои от контролите и затова стиковката им трябва да е добра“.

„И двата клуба играем такъв вид футбол. За Ботев Пловдив винаги красивата игра е много важна. Имал съм честта да съм бил и играч, и ръководител, и треньор там и искам да поздравя отбора и феновете за рожедния ден“, поздрави „жълто-черните“ треньорът на ЦСКА 1948.