Наставникът на ЦСКА 1948 говори пред медиите след срещата между неговия тим и Локомотив София завършила при равенство 2:2.

„Най-хубавото е, че двубоят бе динамичен. Колкото повече такива – толкова по-добре. Няколко неща обаче не ми харесаха. Получихме гол в добавеното време на първото полувреме, щяхме да получим и в края на мача. При преходи в атака се оголвахме твърде много. Най-важното е да има баланс в един отбор“, заяви бившият наставник на Арда и Ботев Пловдив.

„Ние в предишния двубой все пак играхме с човек повече, това няма как да не се отрази. Днес започнахме добре, в първите 5 минути имахме няколко ситуации, в които едно лошо докосване ни раздели. На няколко пъти противника ни взе опасни топки в средата“, анализира треньорът.

„Най-важното е до Нова година да събираме точки. Не мога да ви кажа нищо за контузените. Малко хора сме, а в следващия мач имаме и наказан състезател“, сподели той.

„До зимната пауза ми се ще да натрупаме по-добър точков актив, а и да направим действия на трансферния пазар. Гледаме и български играчи, но и чужденци“, завърши Киров.